VOORUITBLIK

STOEP JAZZ PRESENTEERT

New Cool Collective's Speakeasy

De achtkoppige, altijd goedgeklede band New Cool Collective (NCC) toerde over de hele wereld, won vele awards en weet met hun unieke mix van jazz, dance, latin, salsa, afrobeat en boogaloo iedereen aan te steken. In een intieme setting tovert de band de Nederlandse zalen om tot Speakeasy’s. Het begrip Speakeasy ontstond tijdens de drooglegging in de Verenigde Staten van 1920 tot 1933. Met het verbod op de verkoop en productie van alcohol verschenen er langzaam maar zeker geheime bars waar de mensen toch samenkwamen. New Cool Collective zal in een akoestische bezetting speciaal repertoire spelen om het gevoel van de geheime clubs en bars aan het begin van de vorige eeuw op te wekken. Zo ontsnap je voor even aan de hectiek van nu en waan je je in een verborgen nachtclub uit het begin van de 20ste eeuw.

ZO 2 JAN 2022 15:00 UUR

HENK POORT EN BIGBAND

HENK POORT SINGING WITH A BIG BAND

Henk Poort is inmiddels een fenomeen in ons land; een alleskunner met een enorme staat van dienst. Hij begon als operazanger en maakte furore in binnen- en buitenland. Met zijn boezemvrienden deed hij veel concerten als de ‘Drie Baritons’, maar daarnaast maakte hij ook succesvolle soloprogramma`s waarbij hij een inkijkje gaf in zijn veelzijdige, muzikale leven. Vorig jaar was Henk nog één van de sterren in het programma ‘De beste zangers’. Nu is het tijd voor weer een nieuwe uitdaging; met zijn eigen Big Band en met het mooiste materiaal uit het American Songbook gaat hij op tournee.

VR 28 JAN 2022 20:15 UUR

DIANA & ZONEN

'Diana & Zonen' is een koninklijk liefdesverhaal over rivaliteit, schuld en romantiek. De koninklijke musical 'Diana & Zonen' vertelt het meeslepende verhaal over Prinses Diana, die behalve prinses vooral moeder was, vechtend voor het geluk van haar zonen. De gloednieuwe musical schakelt heen en weer tussen het stormachtige liefdesverhaal van de jonge Lady Di en Prins Charles en de op social media overal gevolgde romance tussen Prins Harry en Meghan Markle. Met welke uitdagingen krijgen William en Harry te maken? Wat kregen de zonen van hun moeder mee? 'Diana & Zonen' is een koninklijk liefdesverhaal over rivaliteit, schuld en romantiek, nergens zo meeslepend verteld als live in het theater. Waarschuwing: In Diana & Zonen wordt gebruikt gemaakt van stroboscopen.

DI 8 FEB 2022 20:15 UUR WO 9 FEB 2022 20:15 UUR DO 10 FEB 2022 20:15 UUR

HET GROTE MAD SCIENCE THEATERFEEST (5+)

MAD SCIENCE

Omdat een feest moet knallen! Zijn de professoren van Mad Science nu helemaal gek geworden? Het ziet er wel naar uit. Tijdens deze energieke kindervoorstelling trakteert Mad Science je op het leukste en meest spectaculaire uit de wereld van de wetenschap. De professor moet een groot feest organiseren maar zijn lijstje gaat in rook op. Samen met de assistent en de professor help je zoeken naar de formule om het coolste feest te geven! Uitnodigingen versturen, liedjes zingen, kaarsjes uitblazen, trakteren en muziek. Er komt nogal wat bij kijken! Of dat allemaal lukt en of het een knalfeest gaat worden? Wie weet! Knallen doet het sowieso! De makers van Mad Science verbazen kinderen, dagen ze uit én maken ze slimmer. Meer dan 200 professoren brengen jaarlijks 300.000 kinderen door heel Nederland in aanraking met het leukste van de wetenschap en techniek. Veelal op scholen, maar nu ook in het theater! De theatervoorstelling ter ere van het 15-jarig bestaan van Mad Science was een daverend succes en is daarom verlengd.

ZO 20 FEB 2022 14:00 UUR