MUSICAL/SHOW

The Sound of Musicals

The Sound of Musicals viert ruim honderdvijftig jaar musicals!!

The Sound of Musicals viert ruim honderdvijftig jaar musicals! In 1866, lang voordat het begrip musical zich in Nederland op enige populariteit mocht verheugen, werd de oervorm ervan namelijk al opgevoerd. The Sound of Musicals is een wervelende show met bekende musicalgezichten, een ensemble en orkest. Tessa Sunniva (Op zoek naar Maria), Suzan Seegers, John Vooijs (onze eigen Tarzan) en Tony Neef maken samen een theatrale reis langs de hoogtepunten uit de musicalgeschiedenis. Als een muzikale achtbaan dendert deze voorstelling langs duister achteraf variété, protserige shows, successtories van wereldfaam en een flinke dosis hits uit rockmusicals. Stilzitten bij The Sound Of Musicals mag, maar of dat lukt?

Tessa Sunniva - Suzan Seegers - John Vooijs - Tony Neef - ensemble & band zingen en spelen uit:

- Cats, Evita, Miss Saigon, Aida, Phantom Of The Opera, Les Miserables, A Chorus Line.

- Tina, We Will Rock You, Tommy, Hair, Jesus Christ Superstar, Aida, The Wizard of Oz, Lazarus

- Die Dreigroschenoper, Singin’ in the Rain, Porgy and Bess

- Hairspray, Mama Mia, Bodyguard, Lion King, Grease, Dream, Fame, Chess, Saturday Night Fever

- Ciske De Rat, Annie M.G. Schmidt, Doe Maar, Hij Gelooft in Mij, Turks Fruit, Sonneveld en TOON

ZA 16 OKT 2021 20:15 UUR

Diederik Jekel

ORDE IN DE CHAOS

Drie ingrediënten staan aan de basis van dit bijzondere project. Je hebt theatervoorstellingen, je hebt colleges en steeds meer mensen in onze samenleving hebben behoefte aan therapie en rust in hun leven. Nu denkt u vast: wat een ijzersterke analyse en wat jammer dat deze concepten niet samen kunnen. Niets is minder waar. 'Orde in de Chaos' is het eerste therapeutische theatercollege. Gegarandeerd kom je uit het theater met meer rust in je hoofd en een glimlach op je gezicht. Van kattenfilmpjes tot het begin van de oerknal. Er is dans en er is confetti. We kijken allemaal op dit moment naar de wetenschap om ons te redden van de huidige crisis, maar wat kan wetenschap eigenlijk en wat kan het niet? Het wordt een avond om nooit te vergeten.

Diederik Jekel Diederik Jekel legt op onnavolgbare wijze bètawetenschappen uit op radio, televisie, internet en een boek. Hij behaalde zijn master in vastestoffysica. In oktober 2010 kreeg hij de kans om in De Wereld Draait Door over wetenschap te praten en sindsdien is hij fulltime wetenschapsjournalist. Hij geeft presentaties over wetenschap en communicatie aan kinderen, volwassenen, industriëlen, wetenschappers en managers.

VR 10 DEC 2021 20:15 UUR

Gegarandeerd kom je uit het theater met meer rust in je hoofd en een glimlach op je gezicht.

THE AFRICAN MAMAS

CHRISTMAS UNDER AFRICAN SKIES

De muzikale rijkdom, de Afrikaanse cultuur en (kerst)tradities staan centraal in deze voorstelling. De groep straalt warmte en inspiratie uit met haar betoverende melodieën, om nog maar niet te spreken van de aanstekelijke Afrikaanse ritmes die de hele zaal opzwepen en zelfs de koudste kikkers niet onberoerd zullen laten.

In de kerstperiode komen families samen. In Zuid-Afrika maken velen de reis van de stad naar het platteland, terug naar de roots. Met kerst worden warme herinneringen weer tot leven gewekt en worden nieuwe herinneringen gemaakt. De Mamas laten ons op geheel eigen wijze zien én horen hoe zij de kerst beleven. Want wie maalt er nog om een witte kerst met zo’n hartverwarmende en kleurrijke ‘Christmas Under African Skies’?

WO 22 DEC 2021 20:15 UUR

De muzikale rijkdom, de Afrikaanse cultuur en (kerst)tradities staan centraal in deze opzwepende voorstelling.