ROMEO & JULIA (10+)

GOEDEMORGEN THEATERPRODUCTIES

(4+)

DOLFJE WEERWOLFJE DE MUSICAL (6+)

Jeugd

DIKKIE DIK & IK (2+)

Vanaf het moment dat je het theater binnen komt, bevind je je in de wereld van een kat. Ga je mee?

Hoe is het... om Dikkie Dik te zijn? Als je op vier pootjes loopt en niet kan praten, maar wel kopjes geeft? Als je zomaar mag gaan liggen, op hele gekke plekken - of juist druk over de toetsen van de piano rent, danst met je beste vriendjes en stiekem in de vissenkom grabbelt, om daarna lekker te dromen van alle spannende avonturen die je mee maakt? In Dikkie Dik & Ik kun je het allemaal beleven! Want het is feest! De oranje kater is jarig. Dat vieren we met een theaterervaring die zich niet beperkt tot de theaterzaal. Vanaf het moment dat je het theater binnen komt, bevind je je in de wereld van een kat. Ga je mee? In de voorstelling beweegt Dikkie Dik zich middels interactieve projecties en videobeelden door de ruimte. Twee acteurs brengen met fysiek spel, veel slapstick en humor samen de wereld van Dikkie Dik tot leven. Ze spelen een spel met verdwijnen en verschijnen, met fantasie en werkelijkheid. Maar is hun fantasie niet te groot? Zie jij wat ik zie? Naast de voorstelling is ook de foyer omgetoverd tot een kattenwereld. Alles wordt gezien vanuit kattenperspectief. Bijna alles is een slaapplek. Het kleed kan zomaar van de uitvergrote tafel getrokken worden en met je pootje kun je vissen uit de vissenkom pakken! Dikkie Dik & Ik is een foyer- en zaalprogramma in één: een knaller van een combinatie die als geheel moet worden beleefd. Met originele Dikkie Dik-illustraties van Jet Boeke.

ZO 3 OKT 2021 11:00 UUR

ROMEO & JULIA (10+)

GOEDEMORGEN THEATERPRODUCTIES

De vaders van Romeo en Julia hebben allebei al jarenlang een pizzeria in de stad en al even lang gooien ze bij elkaar de deegrollers door de ruiten. Wie maakt er hier de beste pizza? Knokpartijen in de nauwe Italiaanse steegjes zijn inmiddels normaal. Terwijl de concurrentiestrijd steeds heviger woedt, bloeit de liefde tussen Romeo en Julia op. Maar deze liefde krijgt geen eerlijke kans als niet eerst de familieruzie wordt opgelost. Er komt een plan, een romantisch plan, en de uitvoering verloopt goed, totdat er in weer een straatgevecht een dode valt… Pizza's vliegen je om de oren in deze snelle bewerking van Romeo & Julia! Het wereldberoemde verhaal van de twee verliefde pubers die tegen de trots van hun vaders in de familieruzie voor eens en voor altijd proberen te stoppen. Deze voorstelling doet eer aan Shakespeare, maar laat een jong theaterpubliek met een frisse blik dit verhaal ontdekken. Met: Joost Claes, Leendert de Ridder en Barbara Sloesen

WO 6 OKT 2021 14:30 UUR

Een tragedie om je vingers bij af te likken!

* Beperkt aantal kortingskaarten beschikbaar. Wees er snel bij!

★ ★ ★ ★

Theaterkrant

ERNST, BOBBIE EN DE REST (4+)

'PIMP DE SINT' SHOW

Sinterklaas is dit jaar een stuk hipper dan anders. Sinterklaas is zelfs helemaal Bling Bling. Hij heeft een persoonlijk assistent die hem helemaal van deze tijd maakt. Sinterklaas vindt het heerlijk, dat nieuwerwetse. Toch is er iets vreemds aan de hand met Sinterklaas en als Ernst en Bobbie erachter komen wat er met Sint gebeurd is, moeten ze alles op alles zetten om samen met alle jongens en meisjes Sinterklaas te redden! Een gezellige, maar ook spannende Sinterklaasvoorstelling vol bekende Sinterklaasliedjes gecombineerd met de bekende hits van Ernst en Bobbie. Voeg daar een doldwaas avontuur bij, veel grappen, een hoop actie, twee Segways die het theater door zoeven en je hebt de 'Pimp de Sint' Show. De Volkskrant gaf deze voorstelling maar liefst 4 sterren. Volgens Ernst en Bobbie zelf is 'Pimp de Sint' Show misschien wel de allerleukste show uit het rijke oeuvre van het populaire kinderduo.

ZO 21 NOV 2021 13:30 UUR ZO 21 NOV 2021 16:00 UUR

DOLFJE WEERWOLFJE DE MUSICAL (6+)

Dolfje is een doodgewone jongen van bijna zeven. Alhoewel… gewoon… Op de nacht voor zijn zevende verjaardag gebeurt er iets heel bijzonders. Dolfje verandert… In het kille maanlicht veranderen zijn handen in kleine klauwen, op zijn hoofd groeien twee punt-oren en hij krijgt een witte staart… Dolfje is een weerwolf! Dolfje zal moeten leren leven met het feit dat hij in de dagen rond volle maan verandert in een weerwolf. En dat zet zijn hele leven op zijn kop! Hoe zullen Timmie en zijn ouders reageren? En wie is toch die vreemde man die om de haverklap overal opduikt?

DO 30 DEC 2021 13:30 UUR DO 30 DEC 2021 16:00 UUR

Een spannende musical voor het hele gezin en is gebaseerd op de succesvolle kinderboekenreeks van Paul van Loon.