Q MAKELAARS & STEP FORWARD
A GOLDEN MATCH


Dagelijks werken wij aan (vastgoed-) projecten met een bijzonder verhaal!

In Nederland zijn zo’n 250.000 verontreinigde locaties te vinden. Veelal gelegen in een aantrekkelijke woon- en werkomgeving, waar onze voorouders hard hebben gewerkt aan de wederopbouw en welvaart van ons land. Stepforward is een innovatieve en verbindende dienstverlener, gespecialiseerd in het vitaliseren van deze verontreinigde locaties. Ons bedrijf fungeert als echte spin in het web binnen de sanerings- en ontwikkelingsmarkt. Onze klanten zijn heel divers: van overheden tot multinationals en particulieren. Wij onderhouden contacten met adviesbureaus, aannemers, ontwikkelaars en zetten de belangen van onze klanten hierin voorop. Dagelijks werken wij aan (vastgoed-) projecten met een bijzonder verhaal!


In de regio (en ver daarbuiten) is Q Makelaars natuurlijk al geruime tijd een welbekende naam. Zodoende kwam Stefan Wemmenhove, directeur van Stepforward, tijdens de verkoop van zijn woning in contact met Gert-Jan Vat. Al snel ontstond een leuk gesprek over de dienstverlening van Stepforward en de meerwaarde hiervan voor de makelaardij. Ook Richard werd hiervan op de hoogte gebracht en raakte direct enthousiast over het concept. Zowel op zakelijk als persoonlijk vlak ontstond een fantastische match, een onvoorwaardelijke samenwerking was het gevolg.

"Ieder bedrijf zegt het, maar Q Makelaars doet het: hier is de klant echt koning!"


Verontreinigde locaties zijn vaak vrijwel onverkoopbaar en hebben te maken met complexe problematiek. Als makelaar kom je dan voor een moeilijke taak te staan, want hoe adviseer je alle partijen op de juiste manier? Voor velen reden om af te haken en het betreffende pand niet in de verkoop te nemen. Dit geldt niet voor Q makelaars! Zij willen de klant aan alle kanten bedienen en zijn niet bang voor een uitdaging. Dit past bij Stepforward. Samen zorgen we dat deze vastzittende locaties weer perspectief krijgen. Het eerste project dat gezamenlijk werd opgepakt betreft een scheepswerf in Hardinxveld-Giessendam. Een groot succes met alleen maar tevreden partijen. Dat smaakte naar meer!


Inmiddels staat onze samenwerking als een huis. Bij ieder project hebben we maar één doel voor ogen: we willen mensen verder helpen. De persoonlijke betrokkenheid is groot en dit voelt een klant. Vanuit Q Makelaars wordt creatief en proactief gewerkt zonder dwingend te zijn. Dat is een kunst! Aan alles wordt gedacht, van A tot Z. Het zijn echte adviseurs en wij zijn heel trots op onze samenwerking.


Stepforward B.V.
Jan Leentvaarlaan 30
3065 DC Rotterdam

T. +31 (0) 10 269 60 64
E. info@s-forward.nl