VAN JONG VERLEGEN MEISJE ZONDER ERVARING,
NAAR SENIOR MAKELAAR TAXATEUR


Samantha is in april 2018 al 12 jaar in dienst bij Q Makelaars. Direct vanaf het HBO is ze hier aan de slag gegaan als assistent makelaar en is uitgegroeid tot een ervaren makelaar taxateur. Ze werkt zoals ze is: helder, eerlijk en betrouwbaar. Al 12 jaar een perfecte match met Q!

Samantha over Q Makelaars:

“Het is heel gaaf om te zien hoe we begonnen, in een half leeg kantoor zelfs zonder printer, een paar panden in verkoop maar wel met de drive die nodig is, WIJ gaan Q groot maken.

Zodra het kantoor in Dordrecht gestart werd, ben ik daar naartoe gegaan. Fijn om in je woonplaats te kunnen werken waar je alle straten en wijken kent. De eerste verkoopadviezen nog op de fiets omdat parkeren in het centrum niet te doen was. Gelukkig waren even later de vergunningen rond en konden wij de auto’s gewoon parkeren. Steeds meer “oude” klanten van Richard kwamen bij ons voor advies, een aantal hebben inmiddels al meerdere malen via Q verkocht.


Trouwe klanten zijn goud waard, ze laten je zien waar je het allemaal voor doet.


Jaar na jaar openden we nieuwe vestigingen en ondanks de crisis bleven wij het goed doen. Onze kernwaarden 24/7 bereikbaar, No Cure No Pay en elke twee weken contact met de opdrachtgever hebben er inmiddels voor gezorgd dat we één van de grootste (zo niet De grootste) makelaarskantoren van Nederland zijn.


Niet alleen zakelijk zijn we gegroeid maar ook zeker als persoon. In die 12 jaar tijd ben jij, Richard, gegroeid in leiderschap, van makelaar tot directeur. Heel bijzonder als je weet dat je daarnaast ook getrouwd bent, vier kinderen hebt gekregen en ook nog “even” een master diploma hebt behaald. Richard, je hebt me opgeleid van assistent tot makelaar-taxateur en vanaf dag 1 in mij geloofd. Dat was en is echt heel erg fijn, dankjewel!”