DE Q GROEP IS OPGERICHT IN 2006 EN HEEFT ALS MISSIE CONSUMENTEN, BELEGGERS, ONTWIKKELAARS EN ONDERNEMERS TE ONTZORGEN BIJ ALLES WAT ER SPEELT OP HET GEBIED VAN (HER)HUISVESTING.

Denk hierbij aan (ver)kopen, (ver)huren, taxeren, financieringen, energie, inrichting, architectuur en beheer.

Wij werken altijd No Cure, No Pay en zijn 24/7 bereikbaar en beschikbaar.

UNIEK IN DE MAKELAARDIJ

Of u nu wilt kopen, huren, of blijven wonen in uw huidige woning: wij hebben op iedere woonvraag een antwoord. Een antwoord dat voor u het beste past bij uw persoonlijke situatie. Wij zijn 24/7 bereikbaar en beschikbaar en werken op basis van No Cure No Pay. U betaalt ons dus pas als wij ons werk gedaan hebben en uw doel bereikt is.


Q Makelaars is één van de grootste full-service makelaars van Nederland. Spectaculair groeiend: 11 kantoren in 11 jaar. We zijn actief in de regio’s groot-Rijnmond en West- Brabant. De ambitie is om in heel Nederland actief te zijn.

ADVIESPROJECTONTWIKKELING

Samen met projectontwikkelaars doen wij voordat wij starten met de verkoop de ultieme markttoets onder de potentiële klanten. Dit gebeurt door gebruik te maken van onze uitgebreide database, maar ook door specifiek voor het project ontwikkelde enquêtes. Dit is van groot belang om te voorkomen dat de klassieke fout wordt gemaakt: Denken dat er markt voor is. Wij denken niet alleen, we vragen het ook gewoon! In het meest gunstige geval hebben we direct ambassadeurs voor het project, in het meest ongunstige geval voorkomen we schade voordat alle marketingactiviteiten zijn opgetuigd.


BELEGGERS

Beleggers willen zekerheid en rendement gecombineerd hebben. Doordat wij midden in de lokale en regionale markt staan, zien we snel kansen en risico’s. Een groot aantal beleggers zijn om deze reden reeds langdurig aan ons verbonden.


HUURPRIJSHERZIENING

Huurder en verhuurder kunnen op basis van art. 7:303 BW na afloop van de eerste huurperiode verzoek tot huurprijsherziening doen. De vraag om een huurprijsaanpassing kan voor een van de partijen een ware verrassing zijn. Om de jarenlange huurder-verhuurder relatie niet op het spel te zetten, is het goed om met een duidelijke en toch eenvoudig analyse het huurwaardeniveau in kaart te brengen. Het uitgangspunt moet zijn dat er een reële huurprijs betaald wordt en dat de huurder-verhuurder relatie niet geschaad wordt! Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u altijd eerst geheel vrijblijvend adviseren bij uw (toekomstige) overwegingen.


WONINGCORPORATIES

Q Makelaars adviseert woningcorporaties over de uitponding van hun vastgoedbezit. Ook verzorgt zij de verkoop hier van. Daarnaast adviseert zij woningcorporaties over herbestemming en nieuwbouw.

Q Makelaars adviseert diverse gemeentes in heel Nederland omtrent huisvestingsvraagstukken, herbestemming, retailadvies, grondbeleid en bedrijfsterreinen. Ook heeft zij samen met Enno Zuidema Stedenbouw, stedenbouwkundig bureau Urban Xchange en architect Diederendirrix de pitch gewonnen voor herbestemming Rijksvastgoed in Dordrecht (Spuikwartier).