"Onze kracht is om alles in begrijpbare taal
uit te leggen aan onze klanten.”


In de zomer van 2016 hebben Ruben Steen en Richard elkaar leren kennen via een accountmanager van de Young Business Club van NAC Breda. Ze maakten een afspraak om eens van gedachten te wisselen over de dienstverlening in het kader van de woningmarkt. Ruben was toen al ondernemer en had een bedrijf in de financiele dienstverlening: Valerius Finance.

Dit concept bleek goed te passen binnen de Q Groep en al snel werd Q Financieel opgestart.

Ruben over de Q Groep:

“Richard en ik hadden al snel een goede klik. We kwamen er achter dat onze werkwijze erg op elkaar leek. We gaan namelijk beiden uit van de wens en behoefte van de klant en we onderscheiden ons graag op ludieke wijze ten opzichte van onze concurrenten. Al snel besloten we om onze krachten te bundelen en in de zomer van 2017 is Q Financieel operationeel geworden.


Binnen de Q Groep versterken Q Financieel en Q Makelaars elkaar ontzettend. Er wordt een totaalproduct aangeboden waardoor klanten niet meer hoeven te shoppen en hun kostbare tijd verliezen ze niet meer aan verschillende dienstverleners. Ook weet Q Financieel altijd op korte termijn een afspraak te realiseren en snel een volledig financieel advies in kaart te brengen. Onze kracht is om alles in begrijpbare taal uit te leggen aan onze klanten.”