NIEHOF VAN DER MEULEN ACCOUNTANTS FELICITEERT
Q MAKELAARS MET HET 12,5 JARIG JUBILEUM!

Niehof van der Meulen Accountants en Belastingadviseurs is een zelfstandig accountantskantoor en al sinds 1952 werkzaam vanuit onze vestiging aan de Burgemeester de Raadtsingel te Dordrecht. Voor al uw vragen over financieel, administratief en fiscaal gebied zijn wij u graag van dienst.

De samenwerking met Q Makelaars is begonnen met Richard den Buitelaar. Richard zocht een accountantskantoor voor zowel privé als zakelijk advies. Zodoende zijn wij verschillende werkzaamheden gaan verrichten voor zowel Q Makelaars als de Q Makelaars groep. Als kleiner accountantskantoor hebben wij korte lijnen en een informele sfeer binnen het bedrijf. Wij kennen iedere klant door en door en bouwen aan langdurige relaties met onze klanten. Als SRA kantoor beschikken wij over de benodigde kennis en expertise om hoogwaardige en accurate dienstverlening aan te bieden. Op eenzelfde wijze als dat Q Makelaars dat al 12,5 jaar invult in de makelaardij.

Wij wensen Q Makelaars ook voor de komende jaren alle succes!

Het kantoor van NVDM – Niehof van der Meulen is gevestigd in het centrum van Dordrecht, op ca. 200 meter van het Centraal Station. Wij zijn uitstekend bereikbaar vanaf rijksweg A16. Er zijn altijd voldoende eigen parkeerplaatsen beschikbaar voor onze cliënten.


Niehof van der Meulen
Accountants & Belastingadviseurs

Burgemeester de Raadtsingel 27
3311 JG Dordrecht
Telefoon: 078 6 142 466