Linda Hekman:

“DE OVERSTAP VAN WONEN NAAR BEDRIJFSHUISVESTING BEVIEL MIJ WEL”


Linda Hekman heeft in 2010 een kleine twee jaar bij Q Makelaars gewerkt onder de discipline Wonen Zij werkte vanuit het toenmalige hoofdkantoor in Dordrecht. Linda is toen een tijdje uit de makelaardij gestapt, maar in 2015 is ze weer aan de slag gegaan bij Q, maar dan bij Bedrijfshuisvesting. Deze overstap beviel haar wel.


Linda over Q Makelaars:

“Toen ik net klaar was met mijn opleiding Vastgoed & Makelaardij ben ik met een vriendin op pad geweest om woningen te bezichtigen. Daardoor kwam ik in aanraking met Q Makelaars en de eerste contacten waren makkelijk gelegd. Van het een kwam het ander en voor ik het wist zat ik in Dordrecht op kantoor.


Ik vind het knap hoe Q zich staande weet te houden in de steeds veranderende markt. Je merkt dat je als bedrijf steeds 10 stappen voor moet liggen op de rest en ik denk dat we daarin voorop lopen in vergelijking met andere makelaarskantoren. Je moet mee met de tijd. Ik heb er bewondering voor dat Richard hier altijd mee bezig is en ook daadwerkelijk deze vooruitstrevende stappen durft te nemen.


Doordat Q altijd pro-actief, betrouwbaar en vernieuwend is, is er een goed netwerk ontstaan en behouden we deze ook. Klanten komen graag weer bij ons terug. Als ik zelf een bedrijf benader vind ik het ook altijd fijn als ik pro-actief word geholpen. Ik geef dan ook altijd de service aan onze klanten als dat ik die zelf graag krijg.”