“FOURTOP ZORGT ER VOOR DAT DE MAKELAARS VAN Q ALTIJD EN OVERAL VEILIG KUNNEN WERKEN”

Fourtop bouwt, faciliteert en beheert ICT netwerken voor bedrijven en zorgen ervoor dat bedrijven altijd, overal en veilig kunnen werken. Daarnaast bieden ze verschillende applicaties, die bijdragen aan slimmer en veiliger werken.

Het leuke aan de samenwerking tussen Q Makelaars en Fourtop is, dat deze over en weer gaat. Het mes snijdt als het ware aan twee kanten.

Fourtop verzorgt alles omtrent IT voor Q: dagelijks zitten de systeembeheerders klaar om de medewerkers van Q snel weer aan het werk te helpen. Verder zorgen ze voor de beveiliging van het netwerk zodat iedere Q Makelaar onbezorgd aan de slag kan. Dit is heel belangrijk gezien de vele privacygevoelige gegevens waar mee gewerkt wordt.

Andersom heeft Q Makelaars ook al twee woningen verkocht via Fourtop. Zo zijn de bedrijven ook met elkaar in aanraking gekomen: een medewerker van Fourtop was zo blij met de dienstverlening van Q, dat hieruit een warm contact voortvloeide. Al snel was duidelijk dat de visie samenwerken een algemene deler was waardoor de bedrijven ook goed klikten. “Korte communicatie lijnen zijn belangrijk, zeker als het over ICT gaat. Tevens hechten wij er veel waarde aan om te weten wat er binnen een organisatie speelt, zo kunnen we daar tijdig op reageren. Dankzij de korte communicatie lijnen met Q Makelaars is de samenwerking zeer efficiënt!” Aldus Jaap van Oord van Fourtop.

Veersedijk 111
3341 LL
Hendrik-Ido-Ambacht

Tel: +31 78 3030700
Email: info@fourtop.nl