“ELLIS ZEGT WAT ZE DOET EN DOET WAT ZE ZEGT”


Ellis Versteeg is al meer dan 3,5 jaar een vast gezicht bij Q Makelaars. Als teamleider van de Backoffice heeft ze een belangrijke taak: er voor zorgen dat alle klanten de beste service krijgen en dat alle vraagstukken zo snel mogelijk worden opgelost.

Ellis over Q Makelaars:

“Voor Q Makelaars ben ik 27 jaar in dienst geweest bij een ander bedrijf in het hypotheekvak. Het leek mij een mooie aanvulling op mijn CV om aan de slag te gaan bij een makelaar. Na diverse open sollicitaties reageerde Richard van Q op mijn brief. Hij vond hem zo origineel dat hij me graag wilde spreken. Omdat Richard en ik dicht bij elkaar wonen, kwam hij gezellig bij mij thuis op de koffie. Wie kan er nou zeggen dat hij een sollicitatiegesprek op zijn eigen bank heeft gehouden?


In de 3,5 jaar dat ik bij Q ben, heb ik het bedrijf enorm zien groeien. Ik ben begonnen op de vestiging Hoekse Waard als binnendienstmedewerker en heb een mooie prominente rol gespeeld in het centraliseren van de Backoffice in Zwijndrecht. Daar ben ik teamleider van geworden. In deze jaren zijn er meer kantoren geopend en zijn we een van de grootste makelaars van Nederland geworden. Enorm knap in tijden van crisis! Ik vind het erg belangrijk om eerlijk en duidelijk te zijn naar onze klanten en om afspraken na te komen. Dit is ook de bedrijfscultuur van Q en dat past heel erg bij mij.”