“LIJNEN ZIJN KORT, COMMUNICATIE IS DIRECT EN AAN BEIDE KANTEN HEBBEN WE DE INSTELLING: NIET LULLEN MAAR POETSEN”

AUTOPALET HOUDT Q MAKELAARS MOBIEL

Als onafhankelijke wagenparkspecialist adviseren we MKB-bedrijven op het gebied van mobiliteit, van aanschaf t/m beheer, met betrekking tot leasing, verhuur, aankoop en verkoop van alle personen- en lichte bedrijfsauto’s. Ook kunt u bij Autopalet terecht voor ritregistratiesystemen, mobiliteitspassen en haal- en brengservice. Hierbij is het ons doel om al uw mobiliteitsvraagstukken uit handen te nemen en zo een besparing te realiseren binnen uw wagenpark. Voor Q Makelaars verzorgen wij inmiddels het gehele wagenpark. Van tankpas tot het zoeken naar een nieuwe leaseauto en het bestellen er van. Voorheen deed Q dit bij een leasemaatschappij, maar er was er was geen volle tevredenheid over de dienstverlening.


Toen wij Richard tegen kwamen op een netwerkevenement was er al snel een klik en zo is een fijne samenwerking ontstaan. “Wij beheren de autoregeling, zijn vraagbaak voor de werknemers van Q Makelaars (op gebied van mobiliteit) en verzorgen & beheren de leasecontracten. Daarnaast verzorgen we de tijdelijke mobiliteit d.m.v. shortlease en leveren mobiliteitspassen.” Aldus Werner Hagens van Autopalet.


De samenwerking met Q Makelaars verloopt van dag 1 lekker soepel. “Lijnen zijn kort, communicatie is direct en aan beide kanten hebben we de instelling ‘niet lullen maar poetsen’. Wij hopen Q Makelaars ook de komende jaren te ontzorgen op auto-gebied!”Autopalet B.V

Ziedewij 13a

2991 LA, Barendrecht

+31 (0)180 610 128

info@autopalet.nl