VOZ-Groep:
Verhuizen met een glimlach

Een familiebedrijf met liefde voor het vak.

Onder leiding van het ondernemersstel Guido & Bianca verzorgt VOZ Groep vandaag de dag niet alleen transporten, maar ook verhuizingen en opslag van inboedels en goederen. Een familiebedrijf waar hoge waarden en normen worden gehanteerd en waar de liefde voor het vak aan het team is doorgegeven.

Bij VOZ Groep zijn uw spullen in goede handen, ons team is zich er bewust van hoe dierbaar uw inboedel is. Of het nu gaat om een veelomvattende verhuizing, een ingewikkeld transport of het veilig en verwarmd opslaan van uw inboedel. Uw zorg betekent onze zorg. Vanaf begin tot eind. Of het nu voor een eendaagse verhuizing, regelmatig transport of jarenlange opslag is, respect voor uw spullen staat voorop. VOZ Groep staat bekend om de persoonlijke aandacht van ons familiebedrijf. Uw afspraak is dé afspraak. Als u uw wensen doorgeeft, zoeken wij naar de beste oplossing. Eerlijk en duidelijk. Zodat u weet wie u in huis haalt.


Bovendien heeft VOZ Groep iets extra’s te bieden t.o.v. andere verhuisbedrijven. Wij vinden weggooien namelijk zonde! Heeft u inboedel dat niet meegaat naar uw nieuwe woning? Geef dit dan aan bij het opmaken van de offerte, dan geven we er een eerlijke prijs voor!

Samenwerking met Bon Makelaardij

Bon Makelaardij gaat verder dan huizen aan- of verkopen. Zij hebben net als wij die persoonlijke aandacht voor de klant. Misschien dat daardoor de match is ontstaan. Bij verhuizen komt er een hoop bij kijken; Bon Makelaardij schakelt dan VOZ Groep in om u hier te ontzorgen. Gefeliciteerd met de aan- en/of verkoop van uw huis! Nu nog een verhuizing zonder stress!


VOZ Groep

‘A tot Z’ complete verhuisdiensten