Allemaal onder één dak

Freek Schulz houdt al meer dan 12 jaar de vinger aan de financiële pols van heel veel klanten. Want Schulz Financiële Diensten helpt particulieren en ondernemers te besparen op maandelijkse uitgaven en geeft hen inzicht in de lange termijn financiële planning. Daarnaast verzorgt Schulz Financiële Diensten een breed scala aan adviezen waaronder zakelijke leningen, hypotheken, pensioen voor bedrijven en ondernemers en nog veel meer.

‘Ik ontmoette Hans Bon enige tijd later nadat ik Schulz Financiële Diensten had opgericht’ vertelt Freek. ‘Daarvoor had ik gewerkt als adviseur medische beroepen. Maar ik wilde graag voor mezelf beginnen. Met alle benodigde diploma’s en de hoogste titel in de particuliere advisering op zak begon ik mét een hele hoop kennis en volop motivatie aan een nieuw avontuur.’


Kort na de opstart leerde Freek Hans Bon kennen wat heeft geresulteerd in een succesvolle samenwerking. Want ook tijdens de crisisjaren van 2008 tot 2013 bleef Bon Makelaardij woningen verkopen en kon Schulz Financiële diensten klanten helpen met de financiering van hun droomhuis. Inmiddels is Schulz Financiële Diensten uitgegroeid tot een succesvolle onderneming met drie locaties, een dienstverlening in Spanje en een online verzekeringstak genaamd Cheapp die hij samen met Hans Bon heeft opgezet. Inmiddels zijn er 6 vaste medewerkers 3 bij Cheapp en 3 bij Schulz Financiële Diensten.


Voor Cheapp zijn dat Anita, Daphne en Patricia en voor Schulz Financiële Diensten Nathalie, Wendy en Eva. Daarnaast wordt er gebruikt gemaakt van diverse ZZP-ers enerzijds voor verdere interne ondersteuning anderzijds om een breed pakket aan diensten te kunnen aanbieden denk aan fiscaal, mediation, boekhouding etc.


De meeste van onze klanten kennen we persoonlijk omdat we ze niet alleen adviseren bij hun hypotheekkeuze, maar ook bij andere financiële beslissingen. We feliciteren Bon Makelaardij met hun 20-jarig bestaan en hopen nog heel lang samen onder één dak klanten aan een droomhuis met droomhypotheek te helpen.

Een plek onder de zon!

Wie droomt er niet af en toe van een eigen huis aan een van de Spaanse costa’s? Genieten van lekkere tapas en goede wijn op je eigen terras naast je eigen zwembad…

Wacht niet langer en maak met hulp van Huis-Hypotheek-Malaga je droom waar!

Huis-Hypotheek-Malaga is een onafhankelijke bemiddelaar in Spaanse en buitenlandhypotheken. Wij zorgen voor de complete financiële planning van Nederlanders die in de Spaanse provincie Malaga een (tweede) huis of appartement willen kopen. Wij begeleiden het hele aankoopproces tot aan de definitieve inschrijving van de hypotheek bij een notaris in Spanje in jouw eigen taal.

De voordelen van een Spaanse hypotheek in Nederland geregeld:

  • De zekerheid van een hypotheek die bij jou past
  • Geen mañana, mañana maar snelle service
  • Geen extra reis- en verblijfskosten voor het regelen van papierwerk bij alle Spaanse instanties
  • Met onze Nederlandssprekende contactpersonen in Spanje kom je nooit voor verrassingen te staan!

Veilig en vertrouwd

Voel je veilig met Huis-Hypotheek-Malaga als jouw betrouwbare partner. Wij zijn onderdeel van Schulz Financiële Diensten, Erkend Hypotheek Adviseur en WFT gecertificeerd.


Meer weten?

We zijn te bereiken op 0168-850647 of info@huis-hypotheek-malaga.nl.

De vijf voordelen van Schulz Financiële Diensten

Hypotheken, financiële planningen, belastingen en meer.

Een hypotheek afsluiten doen de meeste mensen misschien maar één of twee keer in hun leven. Het is dus heel belangrijk om een hypotheek te kiezen die bij jou past. Vraag daarom een betrouwbaar advies van Schulz Financiële Diensten. Dat levert je vijf voordelen op:

1. Compleet advies speciaal voor jou

Schulz Financiële Diensten kijkt naar je financiële ruimte van nu én de toekomst. Wij berekenen niet alleen wat je kunt betalen maar ook wat je wilt betalen.

2. Laagdrempelige service

Je kunt met al je vragen bij Freek Schulz, Nathalie van Velzen of Wendy van Hoeven terecht. Wij zijn heel gemakkelijk te bereiken, zonder ingewikkelde keuzemenu’s of wachtrijen.

3. Gemakkelijk en snel

Je krijgt een online portaal waarin je alle benodigde documenten snel kunt uploaden. Wij zetten de hypotheekaanvraag in gang en houden de voortgang in de gaten. Dat scheelt jou een hoop werk.

4. Elke maand euro’s goedkoper, ook zonder te verhuizen!

Profiteer van de extreem lage rente door nu een hypotheek af te sluiten. Maar waarom verhuizen als je al een mooi huis hebt! Er zijn heel veel manieren om te besparen op je huidige hypotheek. Bel ons voor een gratis adviesgesprek.

5. Belastingen en verzekeringen: betaal niet te veel

Heb je een huis verkocht of gekocht? Dan krijg je volgend jaar te maken met een ingewikkelde belastingaangifte. Met al je vragen hierover kun je terecht bij Angelique Jansen. Want wij helpen particulieren en bedrijven ook met hun belastingaangifte en verzekeringen.

Hoofdkantoor Moerdijk 

Molenstraat 36
4761 CL Zevenbergen

T 0168-850647
@ 06-43835955 (enkel whatsapp algemeen kantoor)
info@schulzfd.nl

Vestiging Barendrecht 't Ondernemershuys 

Bijdorp-Oost 5 
2992 LA Barendrecht

T 010-3110012
@ 06-43835955 (enkel whatsapp algemeen kantoor)
info@schulzfd.nl

“TIP: Betrek je hypotheekadviseur op tijd bij je huizenjacht.”

Voordat je op zoek gaat naar een koopwoning is het belangrijk om een goed, persoonlijk hypotheekadvies aan te vragen bij een hypotheekadviseur. Dan weet je welk budget je hebt en kun je zonder problemen gaan onderhandelen over de prijs van je droomwoning. Je loopt dan niet het risico dat de koop op het laatste moment niet doorgaat.