Onderhoudsbedrijf Bonnet

Mijn naam is Julius Bonnet. In 2018 ben ik gestart met Bonnet Jr. waarin ik mezelf voornamelijk bezig houd met onderhoud. Ik streef ernaar om de werkzaamheden vakkundig uit te voeren, vandaar dat ik alleen werk met materiaal van hoge kwaliteit.

Beroep & passie.

Wij houden van ons werk en dat is te zien in onze resultaten. Hoe gelukkiger wij de klant kunnen maken, hoe blijer wij zijn. We zijn niet voor niets DE specialist van regio Breda op het gebied van schilderwerk. Nog niet overtuigd? Zie onze galerij waar al onze laatste opdrachten worden weergeven!

Julius Bonnet

Eigenaar Jr. Bonnet

Mijn naam is Julius Bonnet, ik ben de eigenaar van Onderhoudsbedrijf Jr. Bonnet. In samenwerking met Eric Bonnet, streven wij naar het gewenste resultaat. Dit doen wij al 8 jaar samen.

+31 6 39 67 21 16
info@onderhoudsbedrijfbonnet.nl

Eric Bonnet

Eigenaar Schildersbedrijf Bonnet

Ik ben Eric Bonnet, vader en tevens collega van Julius Bonnet. Met mijn 30 jaar ervaring in de Schilderwereld, heb ik al talloze klanten tevreden gesteld. Mijn geluk is dat ik mijn getalenteerde zoon Julius Bonnet, mijn passie heb kunnen leren. Zo werken wij naar het beste resultaat.

+31 6 53 49 46 32

info@onderhoudsbedrijfbonnet.nl

Voor meer informatie bezoek gerust mijn website: