Signa Notarissen

Voor als het echt belangrijk is

Notarissen hebben het voorrecht om mensen te mogen adviseren bij de belangrijkste zaken in hun leven. Van geboorte tot overlijden, van trouwen tot scheiden, van kopen van je eerste huis tot verkoop van je laatste koophuis. Maar ook zakelijk natuurlijk. De start van je bedrijf, de samenwerking met een collega, de overname van een ander bedrijf en de verkoop van je opgebouwde zaak aan je opvolger. Eigenlijk de mijlpalen in ieders privé en zakelijke leven. Leuk is het niet altijd, maar het is wel belangrijk. Advisering over en het goed vastleggen van deze zaken is wat een notaris doet. Het adviseren ziet niet alleen op het juridische. Ook de fiscale aspecten zijn van groot belang.


Signa Notarissen denkt graag met u mee. We zijn bewust van de belangen en dilemma’s waarmee u worstelt. Immers, als u een probleem hebt of deze juist wilt voorkomen, dan wilt u daarvoor een oplossing. Juridisch en fiscaal zijn er vaak meerdere wegen die naar Rome leiden, maar het is aan u om daarin een keuze te maken. Echter, die keuze moet u wel maken op basis van eerlijke en betrouwbare informatie. Signa Notarissen weet als geen ander dat het zeer prettig is als er iemand is die u aan de ene kant voorziet in die informatie en waarmee u vervolgens in alle vertrouwelijkheid kunt overleggen. Daaruit volgt dan een welbewuste keuze hoe u het wilt hebben en dat gaan we dan oerdegelijk vastleggen. Immers, u wilt geen gedoe voor in de toekomst.

Doordat wij uw persoonlijke situatie van alle kanten bekijken, ligt de focus ook niet op één element. Het gaat vaak om meer dan alleen wat cijfermatig of fiscaal handig is. De mens staat centraal, waarbij de cijfertjes daar een onderdeel van zijn.


Signa Notarissen heeft de vereiste kennis van het juridische en fiscale en combineert dat met de menselijke maat. Daarom hebben wij een zeer divers cliëntenbestand waarbij mensen graag bij ons komen. We helpen graag iedereen met hun problemen en het liefst voorkomen we die problemen. In het voorkomen zijn we dan ook zeer bedreven. Immers, voorkomen is goedkoper dan genezen en het scheelt veel gedoe.

Wilt u zich goed laten adviseren en de zaken goed vastleggen? Neem dan contact op met Signa Notarissen. Voor een vertrouwd advies met zekerheid.

Signa Notarissen

Gildelaan 11, 4761 BA Zevenbergen

0168-325050