Q Makelaars Bedrijfshuisvesting verandert mee!

Q voor Quality: als ondernemer weet u als geen ander dat kwaliteit voor uw klant voorop staat. Deze kwaliteit moet natuurlijk gefaciliteerd worden, onder andere in uw bedrijfshuisvesting. Q Makelaars is bij een van de grootste full-service makelaars van Nederland. Zij zijn spectaculair groeiend: 11 kantoren in 11 jaar zijn er gerealiseerd.

Transparantie & Toegevoegde waarde


Met ons team van Bedrijfshuisvesting zijn we vooral actief in de verhuur, verkoop en advisering van commercieel vastgoed. We werken nauw samen met verschillende partners zodat we altijd de meest optimale en passende service kunnen bieden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan taxaties. In een wereld die continue in beweging is en die steeds transparanter wordt, is het van belang om te blijven kijken naar waar onze toegevoegde waarde voor onze klant ligt.

Frank

Partner / bedrijfsmakelaar

Rhijn

Senior bedrijfsmakelaar

Linda

Commerciële spin in 't web

Niek

Partner / bedrijfsmakelaar

Richard

Partner / woning- en bedrijfsmakelaar

Mirza

Stagair

Strategisch plan op maat


Het doel van onze klanten is veelal het vinden van een geschikte huurder of koper van een bedrijfsobject. Wij weten vraag en aanbod op optimale wijze bij elkaar te brengen; aan de ene kant door ons grote zoekersbestand (klanten die op zoek zijn naar een geschikt bedrijfsobject). Aan de andere kant doordat wij marketingtools hanteren uit de traditionele makelaardij, maar ook uit de nieuwe wereld. Dit wordt altijd afgestemd op de behoeften van de klant en is dus maatwerk: ieder object is uniek, waardoor er op iedere vraag een passende strategie wordt toegepast. Hierdoor komen wij tot creatieve oplossingen met de hoogst haalbare resultaten. 

24/7 bereikbaar en beschikbaar

No Cure, No Pay

Wist u ook dat wij werken op basis van No Cure, No Pay? U betaalt pas als wij ons werk gedaan hebben. Wordt er geen transactie gerealiseerd? Dan kost het u niets. Dit is voor u een extra garantie dat wij ons meer dan 100% inzetten om iedere opdracht succesvol af te ronden. Daarnaast zijn wij 24 uur per dag bereikbaar en beschikbaar. Voor u als verkoper of verhuurder, maar ook voor de klant die op zoek is naar een bedrijfsobject. Zo maken wij altijd razendsnel de juiste match!