AANBOD MAASDELTA

Bruggehoofd 9 Hellevoetsluis

Multifunctioneel kantoorgebouw, beschikbaar een kantoorverdieping van ca. 627 m² met eigen voorzieningen. De beschikbare ruimtes hebben een hoog afwerkingsniveau en deelhuur behoort tot de mogelijkheid.


Locatie: Het kantoorpand is gelegen aan de rand van het winkelcentrum ‘Struytse Hoeck’. Aan de doorgaande weg van Hellevoetsluis de Amnesty Internationallaan. De N en A wegen zijn bereikbaar via de Kanaalweg en een bushalte bevindt zich op 5 minuten loopafstand.


Evertsenplein 179, Hellevoetsluis

Sociaal Maatschappelijke praktijkruimten met een totale oppervlakte van ca. 138 m². Gezamenlijke entree met de verloskundige praktijk v.v. gescheiden toilet voor bezoekers en wachtruimte, de 2 praktijkruimten van verschillende oppervlakte zijn geheel afgewerkt en voorzien van pantry/keuken.


Locatie: Centraal gelegen in de woonwijk in de plint van een appartementencomplex met parkeergelegenheid voor de deur. Directe ontsluiting via de Kanaalweg, richting N57 met goede verbindingen richting Rotterdam, het Botlek –Europoortgebied, Goeree-Overflakkee en Zeeland, De Randstad is op ca. 30 autominuten bereikbaar.


Brielsestraatweg 3, Hellevoetsluis

Tussen winkelcentrum “Evertsplein” en het oude stadscentrum van Hellevoetsluis in gelegen bedrijfspand, waarvan een deel van ca. 345m² voor huur beschikbaar is. Dit deel bestaat uit een bedrijfsruimte met aangrenzende kantoren, kantine en sanitaire voorzieningen en beschikt over een eigen entree.


Locatie:

Is goed bereikbaar met zowel het openbaar ( bus ) vervoer, als met de auto. Aan de achterzijde van het pand bevindt zich een grote parkeerplaats v.v. van parkeervakken en waar het gratis parkeren is.


P.J. Troelstraweg 6, Maassluis

Kantoorgebouw met bedrijfsruimte/werkplaats met een totale vloeroppervlakte van ca. 2.400 m², bestaande uit ca. 1.862 m² kantoor verdeeld over 3 bouwlagen en ca. 538 m² werkplaats/bedrijfsruimte met 2 overheaddeuren en vrije binnenhoogte van 5 meter. Het object heeft een (deels omheind) terrein van ca. 1.882 m².


Locatie:

Het object is gelegen in een overgangszone van de woonwijken naar het bedrijventerrein. Nabij de veerpont richting Rozenburg en de A20 richting Rotterdam en het Europoortgebied.


Kijk voor de specificaties op www.qmakelaarsbedrijfshuisvesting.nl