STAP 2A - STARTLOCATIE / WISSELPUNT

Fietsen in een andere omgeving blijft leuk en daarom willen we deze optie graag bieden. Dit betekent wel dat je team moet reizen naar de startlocatie. We verwachten dat jullie dit doen binnen de dan geldende richtlijnen van het RIVM. Op de startlocaties is voldoende parkeer gelegenheid.

Op één locatie verblijven maximaal twee verschillende teams. Het team mag vooraf een top 3 van de locaties doorgeven en Cycle for Hope verdeeld dan de locaties onder de teams. Blijkt dat de keuze van de favoriete locatie meerdere keren wordt gekozen, dan wordt er geloot. Het team verzorgt verder zelf genoeg campers, tenten en/of slaapgelegenheid om gepast te overnachten volgens de regels van de locatie en de richtlijnen van het RIVM. Cycle for Hope verzorgt één maaltijd en de overige catering kan met de locatie worden geregeld of door het team zelf. (Leuke rol voor de begeleiders).

De organisatie zorgt ervoor dat er gebruik gemaakt kan worden van het sanitair. Je kunt je verblijf op je eigen manier organiseren. Kies jij voor een basic-Rondjes Nederland met slapen in tentjes? Of voor een luxere variant met slapen in campers en caravans?

STAP 2B - STARTLOCATIE / WISSELPUNT

Je kunt ook overwegen vanaf een eigen locatie, bijvoorbeeld een kerk, een sportvereniging of het bedrijf van een (hoofd)sponsor te starten. Dit vraagt wel een goede voorbereiding.

Belangrijk is dat het team zich kan houden aan de 1,5 meter regel en andere richtlijnen van het RIVM. Vergeet niet je sponsoren, donateurs en familie te betrekken. Je kunt hen bijvoorbeeld ontvangen op je locatie en betrekken bij een mooi finish moment. Een melding bij je gemeente over je plannen is gewenst om onvoorziene omstandigheden te voorkomen.

Een locatie moet over de volgende faciliteiten beschikken:

  • Keuken/eetgelegenheid
  • Slaapgelegenheid o Was-/doucheruimte
  • Locatie moet groot genoeg zijn om afstand te kunnen houden
  • Mogelijkheid tot volgen van de Cycle for Hope livestream